Ota Yhteyttä!

Ota Yhteyttä!

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä!

reCAPTCHA
Sending

Tammerneon/ Tuotteet/

Kotelot

Koteloitu valomainos on näyttävä ja edullinen tapa herättää huomio. LED-valaistu kotelovalomainos voidaan valmistaa useista eri materiaaleista.

Pyydä tarjous

Koteloitu valomainos on kustannustehokas vaihtoehto

Energiatehokkailla LED-valoilla varustettu kotelovalomainos on perinteinen mutta kustannustehokas valomainos, jolla saadaan tuotua näyttävästi esille yrityksen logo ja esimerkiksi erilaiset opasteet.

Kotelovalomainokset voidaan valmistaa joko yksi- tai kaksipuolisena ja sen runkona on yleensä alumiiniprofiili tai putkirakenne. Kotelovalomainoksen etupinta valmistetaan akryylista, kennoakryylista tai kestävästä joustopinnasta. Joustopinnalla voidaan toteuttaa jopa 5 metrin levyinen saumaton etupinta. Itse mainoksen pinta voi olla teipattu tai kotelovalomainoksen etupintaan tulostettu.

Referenssi:

Länsimetro, Espoo

Loppuvuodesta 2018 avattu länsimetro on pääkaupunkiseudun yksi tärkeimmistä ja Suomen suurin joukkoliikenteen rakennushanke kautta aikain. Kokonaisuudessaan 13 asemaa käsittävän metrohankkeen toinen vaihe on valmistumassa vuoden 2023 aikana.

Länsimetron valaistuksen suunnittelun lähtökohtana on ollut matkustaja turvallisuus kaikissa tilanteissa mikä on näkynyt myös valaistuksen erityisen huolellisessa suunnittelussa. Tammerneon on valmistanut kahdeksan metroaseman koteloidut valo-opasteet, joiden yhteenlaskettu pituus on yli 3 km ja valo-opasteissa on yhteensä yli 135 000 energiatehokasta LED moduulia opastamaan lähes 100 000 käyttäjää päivittäin.

Jätä puhelinnumerosi

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian
Jätä puhelinnumerosi (palvelut)
reCAPTCHA
Sending