Ota Yhteyttä!

Ota Yhteyttä!

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä!

reCAPTCHA
Sending

Tammerneon/

Referenssit

Valomainonnalla pystyt houkuttelemaan ja ohjaamaan asiakkaita muista erottuvalla tavalla. Modernin teknologian myötä on mahdollista toteuttaa hyvinkin innovatiivisia ratkaisuja, taktista mainontaa unohtamatta. Lue alta lisää toteuttamistamme kohteista.

Toteuttamiamme kohteita

Nokia Arena

Hyvin monipuoliseen käyttötarkoitukseen toteutettu mediakokonaisuus koostuu jättimäisestä 13 tonnia painavasta 216 m² mediakuutiosta, LED-näytöistä (noin 400 kpl) sekä lähes 600 m katsomoja kiertävistä LED-nauhascreeneistä ”ribboneista”.

Nokia Arena – audiovisuaalisuuden uusi ulottuvuus (mediakuutio, led-nauhat ja led-näytöt) osoittaa mihin nykyajan valomainonta antaa mahdollisuuden.

Toteutus osoittaa hyvin kyvykkyytemme toimittaa ainutlaatuisia ja räätälöityjä valomainonnan sekä audiovisuaalisuuden ratkaisuja vaativiinkin kohteisiin.

Prisma Liisanlehto, Vaasa

Osuuskauppa KPO toteutti Vaasassa historiansa suurimman yksittäisen investoinnin loppuvuodesta 2021. Uuteen Prismaan räätälöitiin yli 70 kpl valo ja digitaalisia mainospintoja hyödyntäen Tammerneonin laajaa tarjontaa.

Suunnittelussa otettiin korostuneen tarkkaan huomioon KPO:n vaatimukset olla Suomen energiatehokkain ja ympäristötekijät monipuolisesti huomioiva Prisma.

Keminmaan Mainostorni – 400m2 led-valaistua pinta-alaa

Keminmaalle noussut 40 m korkea mainostorni on yksi suurimmista Tammerneonin valmistamista valomainoksista.

”Tornin kokonaispaino on kahdeksantoista tonnia ja sen sähköteho on 3 700 wattia. Torni näkyykin pitkälle Kemi–Tornion moottoritietä molempiin suuntiin sekä Torniontielle ja Jäämerentielle asti” kuvailee Tammerneonin myynti- ja markkinointijohtaja Timo Mattila tornin suuruutta.

Helsinki-Vantaa Lentokenttä

Tammerneon on rakentanut laajan kokonaisuuden erilaisia opasteita Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Opasteet koostuvat aina niin asiakasvirtojen ohjaamisesta lentokoneiden kulkuopasteiden toteutukseen. Niin paikalliset kuin kansainväliset määräykset mm. turvallisuuden ja valaistuksen suhteen otetaan aina suunnittelussa huomioon.

Länsimetro, Espoo

Loppuvuodesta 2018 avattu länsimetro on pääkaupunkiseudun yksi tärkeimmistä ja Suomen suurin joukkoliikenteen rakennushanke kautta aikain. Kokonaisuudessaan 13 asemaa käsittävän metrohankkeen toinen vaihe on valmistumassa vuoden 2023 aikana.

Länsimetron valaistuksen suunnittelun lähtökohtana on ollut matkustaja turvallisuus kaikissa tilanteissa mikä on näkynyt myös valaistuksen erityisen huolellisessa suunnittelussa. Tammerneon on valmistanut kahdeksan metroaseman koteloidut valo-opasteet, joiden yhteenlaskettu pituus on yli 3 km ja valo-opasteissa on yhteensä yli 135 000 energiatehokasta LED moduulia opastamaan lähes 100 000 käyttäjää päivittäin.
Timo Mattila

Timo Mattila

Toimitusjohtaja
0400 373 400
timo.mattila@tammerneon.com
Marko Heinonen

Marko Heinonen

Myynti
050 919 3328
marko.heinonen@tammerneon.com
Hannu Koivisto

Hannu Koivisto

Myynti
044 502 0231
hannu.koivisto@tammerneon.com
Jaana Kuivila

Jaana Kuivila

Myynti
044 502 0248
jaana.kuivila@tammerneon.com

Jätä puhelinnumerosi

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian
Jätä puhelinnumerosi (palvelut)
reCAPTCHA
Sending