Ota Yhteyttä!

Ota Yhteyttä!

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä!

reCAPTCHA
Sending

Tammerneon/

Palvelut

Suunnittelusta säännölliseen huoltoon – Valomainonnan osaamista niin toimivuus kuin energiatehokkuus huomioiden.

ASIAKASKOHTAINEN SUUNNITTELU TUO AINA PARHAAN TULOKSEN

Toimintatapamme tekee valomainonnan hankinnasta asiakkaalle helppoa ja turvallista. Jo alkuajoista lähtien toimintamme perusarvoihin ovat kuuluneet asiakaskohtainen räätälöinti ja kokonaisvaltainen vastuu valomainonnan suunnittelusta, tuotannosta, asennuksesta aina huoltoon ja modernisointiin. Rakennamme valomainontaa, jolla on hyvä energiatehokkuus sekä erittäin pitkä käyttöikä.

Kartoitus

Kartoituskäynnillä kohteeseen tutustutaan paikan päällä ja määritetään liiketilaan parhaiten soveltuvat valomainokset, niiden koot, värit ja sijainnit. Kartoituskäynnillä tehdyn dokumentoinnin pohjalta piirretään havainnekuvat. Näin valomainoskokonaisuus hahmottuu jo projektin alussa.

Suunnittelu

Asiantuntijoillamme on yli 50 vuoden kokemus valomainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Laadimme valmistamillemme valomainoksille myös elinkaarikustannuslaskelman ja kunnossapitosuunnitelman. Näin käyttö- ja huoltokustannukset saadaan huomioitua jo projektin alussa.

Valmistus ja testaus Suomen Tampereella

CE-merkityt tuotteemme valmistamme Suomessa uusinta teknologiaa hyödyntäen EN 1090, ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardien mukaisesti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja modernit tuotantotilat takaavat korkean laadun ja toimitusvarmuuden pieniin ja suuriin projekteihin sekä sarjatuotantoon.

Asennus

Asennamme ja huollamme vuosittain tuhansia valomainoksia ympäri Euroopan. Jokaiseen projektiin valitaan kokenut asennusryhmä, joka on perehtynyt huolellisesti kohteeseen. Asentajillamme on aina ajantasainen tieto uusimmista tekniikoista ja määräyksistä.

Säännöllinen huolto

Säännöllisellä huollolla varmistetaan valomainoksen pitkä käyttöikä. Sopimusasiakkaitamme varten ylläpidämme varaosavarastoa, jotta toimitukset ja huollot saadaan toteutettua nopealla aikataululla.

Timo Mattila

Timo Mattila

Toimitusjohtaja
0400 373 400
timo.mattila@tammerneon.com
Marko Mäkitalo

Marko Mäkitalo

Myyntijohtaja
040 221 7567
marko.makitalo@tammerneon.com
Marko Kolehmainen

Marko Kolehmainen

Tuotantojohtaja
040 701 5727
marko.kolehmainen@tammerneon.com
Marko Heinonen

Marko Heinonen

Myynti
050 919 3328
marko.heinonen@tammerneon.com
Hannu Koivisto

Hannu Koivisto

Myynti
044 502 0231
hannu.koivisto@tammerneon.com
Jaana Kuivila

Jaana Kuivila

Myynti
044 502 0248
jaana.kuivila@tammerneon.com

Jätä puhelinnumerosi

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian
Jätä puhelinnumerosi (palvelut)
reCAPTCHA
Sending