Ota Yhteyttä!

Ota Yhteyttä!

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä!

reCAPTCHA
Sending

Tammerneon/ Tuotteet/

Digital Signage

Digitaaliset mainos- ja mediapinnat ovat nykyaikainen ratkaisu niin sisä- kuin ulkotiloihin. Uusin LED-tekniikka mahdollistaa erittäin terävän ja kirkkaan liikkuvan kuvan sekä pitkän energiatehokkaan käyttöiän.

Pyydä tarjous

Audiovisuaalisuuden uusi aikakausi

Digitaalisten mediaratkaisujen hyödyntämismahdollisuudet ulottuvat vahvasta audiovisuaalisesta toteutuksesta aina erilaisen tuoteinformaation kommunikointiin asti. Viimeisin LED-tekniikka takaa terävän kuvan, pitkän käyttöiän ja korkean huomioarvon. Selainpohjaisella hallintasovelluksella informaatiota on helppo päivittää ja kohdentaa useisiin kohteisiin samalla kertaa.

Referenssi:

Nokia Arena

Hyvin monipuoliseen käyttötarkoitukseen toteutettu mediakokonaisuus koostuu jättimäisestä 13 tonnia painavasta 216 m² mediakuutiosta, LED-näytöistä (noin 400 kpl) sekä lähes 600 m katsomoja kiertävistä LED-nauhascreeneistä ”ribboneista”.

Nokia Arena – audiovisuaalisuuden uusi ulottuvuus (mediakuutio, led-nauhat ja led-näytöt) osoittaa mihin nykyajan valomainonta antaa mahdollisuuden.

Toteutus osoittaa hyvin kyvykkyytemme toimittaa ainutlaatuisia ja räätälöityjä valomainonnan sekä audiovisuaalisuuden ratkaisuja vaativiinkin kohteisiin.

Jätä puhelinnumerosi

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian
Jätä puhelinnumerosi (palvelut)
reCAPTCHA
Sending